بررسی مدرس

  1. 0 از 5

    سلام. طبیعتا باید از یک کتاب‌خانه مخصوص ساخت بات تلگرام استفاده کنید.

  2. 5 از 5

    (مهمان)

    با سلام، باتی که دراخر دوره کامل میشه رو چطوری به پیام رسانایی مثل تلگرام یا روبیکا باید وصل کرد؟

  3. 4 از 5

    (مهمان)

    عالی

  4. 0 از 5

    سلام وقت بخیر. همون طور که در سرفصل ها (انتهای توضیحات) درج شده درس ۳ به زبان فارسی اختصاص داره.

  5. 5 از 5

    (مهمان)

    سلام و وقت بخیر آیا این دوره برای زبان فارسی هم کاربرد داره؟

  6. 4 از 5

    (مهمان)

    درود به همه دانش پژوهان. چالش تبدیل متن به صدا و برعکس آن بسیار کمتر میشود. این کار ارزشمند ، با جایگزینی دبیره (خط، فونت) های رایج (فارسی، لاتین و ...) با دبیره ای نوین که آواهای (حروف صدادار) کاملتری دارد و نیز هجاهای بیشتری را در بر گرفته است ،امکان دارد.

  7. 0 از 5

    (مهمان)

    سلام وقت بخیر من یک مشکلی با eSpeak داشتم که در جستجوی گوگل به این وب سایت شما برخوردم که ظاهرا همین مشکل من رو اقای "علیرضا خداپرسیت شیرازی" که در نظرات هم مطرح کردن ایشون همین مشکل رو داشتند. درواقع وقتی در خط فرمان خود برنامه eSpeak وقتی میخوام کلمه فارسی را تلفظ کنه متاسفانه بدرستی تلفظ نمیکنه و نامفهوم تلفظ میکنه : espeak.exe -v fa 'سلام' اما وقتی همین کلمه را داخل فایل تکست مینویسیم با دستور زیر بدرستی تلفظ میکنه : espeak.exe -v fa -f 1.txt بنظرتون این مشکل از کجاست ؟ میتونم بپرسم دوستی که این مشکل رو داشته چطوری رفع کردند؟ با تشکر

  8. 5 از 5

    سلام. یه سوال دیگه مهندس این اختلاف در گفتار می تونه ربطی به سیستم عامل داشته باشه؟ یا ربطی به تنظیمات espeak ؟ من با ویندوز دارم تست می کنم ( و وقتی بهش فایل میدم درسته اما وقتی با تکست باکس کار می کنم در بروزر مشکل داره در گفتار.) چون یادم میاد شما سیستم عامل تون لینوکس بود، ربطی داره به این ماجرا؟ یا تنظیم خاصی روی مرورگر firefox نباید انجام داد؟ من 2 تا فایل رو به پوشه نصب برنامه espeak هم اضافه کردم: 1- فایل fa_list رو در پوشه dictsource قرار دادم. 2- فایل fa_dict رو هم در پوشه espeak-data قرار دادم.

  9. 0 از 5

    من سلام نوشتم و مشکلی نداشت

  10. 5 از 5

    سلام مجدد. ممنون مهندس از پیگیری شما. شما توی تکست باکس کلمات فارسی نوشتید و تست کردید؟ مشکل من با فارسی نوشتن توی تکست باکس هست من فارسی می نویسم و در گفتار یه چیز نامفهومی بیان می کنه مثلا می نویسم "سلام خوبی" و در جواب یه چیز نا مفهوم تلفظ می کنه اما با انگلیسی مشکلی ندارم.

  11. 0 از 5

    سلامی دوباره کد شما رو اجرا و آزمایش کردم و به خوبی کار میکنه(دستکم با مرورگر روزمره من که فایرفاکس باشه)

  12. 5 از 5

    سلام مهندس عزیز لینک خدمت شما: https://apaste.info/alCq

  13. 0 از 5

    سلام بر شما و خوشحالم که تونستم کمکی بکنم.اگر بتونید کدتون رو توی سایت apaste.info ذخیره کنید و لینکش رو اینجا بفرستید خیلی بهتر میتونم کمک کنم.توجه کنید که نیازی نیست کد کل پروژه ارسال بشه فقط یک مثال کوتاه که مشکل رو نشون بده.بدون دیدن کد اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که در متد مورد نظر یک تابع پرینت بذارید برای q که مشخص بشه اصلا چی رو دارید دریافت میکنید.

  14. 5 از 5

    مهندس کریمی زاده عزیز. من با راهنمایی شما موفق شدم زبان فارسی رو هم به این پروژه اضافه کنم با این خط کد: command = (['espeak', '-v','fa', q, '--stdout']) فقط هر کاری می کنم از طریق تکست باکس q که تعریف کردید فارسی رو درست تلفظ نمی کنه اما وقتی این خط کد رو بهش میدم و بهش میگم از یک فایل تکست بخون مشکل حل میشه و البته فایل تکست من با UTF-8 ذخیره شده. command =(['espeak','-v','fa','-f', q, '--stdout']) در واقع قابل توجه دوستان آپشن v- نوع زبان رو مشخص می کنه و آپشن f- میگه از فایل بخون. حالا موندم برای اون تکست باکس و کلمات فارسی و تلفظ درست چیکار باید بکنم؟ هر چی هم سرچ کردم چیزی دستم نیومد. لطفا راهنمایی بفرمایید.

  15. 0 از 5

    سلام! در مورد سوالی که پرسیدید، باید از هوش مصنوعی برای اینکار کمک بگیرید که تشخیص بدید بار متن چطوره.

  16. 5 از 5

    آقای مهندس کریم زاده . ممنون از آموزش خوب شما. اگر بخواهیم بار معنایی جمله ای که نوشتیم از طریق گفتار بیان بشه باید چه اقداماتی انجام بدیم به خصوص در متن فارسی یعنی ممکنه جمله ای که ما نوشتیم بیانگر حس ناراحتی یا عصبانیت باشه. چطور می تونیم به این تشخیص برسیم و فایل صوتی بر اساس اون حس تولید یا بیان بشه؟

  17. 0 از 5

    سلام و وقت شما هم بخیر.توی این آموزش با استفاده از ماژول پایتونی مذکور چت‌بات میسازیم.ربات دقیقا همان چیز‌هایی که بهش یاد میدید رو دوباره تکرار میکنه و این امکان وجود نداره،با آداپتور‌های پیش‌فرض، که جمله‌ای که یاد گرفته رو با تغییر بگه.اگر یک آداپتور منطقی خودتون رو بسازید میتونه اون آداپتور همچین امکانی رو براتون فراهم کنه. ولی خب بدون نوشتن آداپتور منطقی برای اینکه بتونید نزدیک بشید به هدفتون میتونید زمان یاد دادن به ربات، بهش به ازای یک جمله ورودی مشخص،چند جمله خروجی اختصاص بدید. موفق باشید.

  18. 3 از 5

    سلام وقت بخیر من اصلا متوجه نشدم ! این آموزش دقیقا چیه؟ لطفا در این مورد یک توضیحی بدید و سوال دیگم این هست که (با توجه با توضیحات خیلی کمی که از دوره فهمیدم) آیا میتوان مثلا به ربات جملات جدیدی را یاد داد که اگر مثلا سری بعد ازش سوال پرسیدم همان جمله ایی که یادگرفته را با کمی تغییر (هوش مصنوعی) بگوید؟

  19. 0 از 5

    سلام. وب اپ یا وب‌سایت هایی که با پایتون و چری‌پای نوشته میشن باید روی یک سرور مجازی یا اختصاصی یا روی هاست پایتون اجرا بشن.اکثر وب هاست های اشتراکی از پایتون پشتیبانی نمیکنن و فقط از پی‌اچ‌پی پشتیبانی میکنن الآن که من این نظر رو مینویسم.

  20. 0 از 5

    سلام وب اپ طراحی شده صرفا روی هاست پایتون پیاده سازی میشه یا در انتخاب هاست محدودیتی نداریم و دستمون بازه؟ همین سوال رو در مورد خود اپلیکیشن های نوشته با پایتون هم دارم!