ممنون که این صفحه از هم‌رویش را انتخاب کردید! قطعا تا بحال اسم اینترنت اشیا به گوش شما رسیده است اما اینترنت اشیا چیست؟ iot چیست ؟ اینترنت اشیا چونه کار می‌کند؟ کاربرد اینترنت اشیا چیست ؟ تا انتهای این صفحه با ما همراه باشید.

فهرست مطالب

در صورتی که تمایل دارید بجای مطالعه مقاله اینترنت اشیا چیست، فیلم آن را تماشا کنید، روی این لینک (+) و یا پخش کننده پایین کلیک کنید.

 

 

در صورتی که مطالعه متن را به تماشای فیلم ترجیح می‌دهید با ما در ادامه مقاله همراه باشید.

 

این فیلم در یک نگاه

در ابتدای این آموزش یک تعریف کلی از اینترنت اشیا را داریم. سپس نگاهی کلی به بردها و تراشه‌های اینترنت اشیا می‌اندازیم. در ادامه به بررسی اینکه اینترنت اشیا چگونه کار می‌کند می‌پردازیم. در آخر در انتهای این آموزش دو حوزه مهم اینترنت اشیا را بررسی می‌کنیم.

برای دریافت بسته کامل آموزش اینترنت اشیا بر روی لینک زیر کلیک کنید:

آموزش اینترنت اشیا از صفر ــــ پروژه محور

 

اینترنت اشیا چیست؟

قطعا در سال‌های اخیر کلمه اینترنت اشیا به گوش شما خورده است. شاید این کلمه برای اکثر شما یک کلمه‌ای گنگ بوده باشد. در حال حاضر شرکت‌هایی هستند که تمامی محصولات آنها بر پایه اینترنت اشیا است. ما در اینترنت اشیا دو چالش اصلی داریم:

چالش اول: هر دستگاه فیزیکی که بتواند به اینترنت وصل شود.

چالش دوم: کنترل دستگاه ها از هر نقطه‌ای از جهان

 

 

هم رویش منتشر کرده است:

آموزش آردوینو (Arduino) از صفر - پروژه محور با محوریت رباتیک

 

 

استفاده از بردها و تراشه‌هایی با قابلیت اتصال به اینترنت

 

کاربرد-اینترنت-اشیا-چیست-به-زبان-ساده-هم-رویش

 

برای اینکه بتوانیم دستگاه‌هایی که در اطراف ما هست به اینترنت وصل کنیم، باید از تراشه‌هایی استفاده کنیم که این قابلیت را داشته باشند.

 

اینترنت اشیا چگونه کار می‌کند؟

سنسورها/دستگاه‌ها

 

کاربرد-اینترنت-اشیا-چیست-به-زبان-ساده-هم-رویش

 

ما می‌توانیم به کمک سنسورها و دستگاه‌ها، محیطی که در آن قرار داریم را پیمایش کنیم.

 

اتصال به اینترنت

 

 

در اینترنت اشیا استفاده از اینترنت یکی از عامل‌های اصلی به حساب می‌آید. چون برد ما در حال دریافت و ارسال داده به فضای ابری هست، باید بصورت مداوم به اینترنت وصل باشیم.

 

رابط کاربری

 

 

در رابط کاربری، کاربر می‌تواند هر آنچه که به تراشه نصب شده است را مشاهده و یا کنترل کند. به عنوان مثال اگر به تراشه ما یک سنسور DHD وصل شده باشد، کاربر می‌تواند در رابط کاربری دما و رطوبت را مشاهده کند.

 

پردازش داده‌ها

 

 

در پردازش داده‌ها تراشه تمامی اطلاعات سنسورهایی که دریافت کرده است بر روی یک فضای ابری ارسال می‌کند. در فضای ابری بر اساس الگوریتم‌هایی که نوشته شده است یک سری داده کاوی صورت می‌گیرد. در نهایت می‌تواند به دیتاهای جدید دسترسی پیدا کند و مورد استفاده قرار بگیرید.

 

حوزه‌های اینترنت اشیا

امروز اینترنت اشیا بسیار فرا گیر شده است و در خیلی از جاها از اینترنت اشیا استفاده می‌کنند.

اینترنت اشیا در دو حوزه بسیار مورد استفاده قرار گرفته است:

1- خانه های هوشمند

2- گلخانه هوشمند

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دو حوزه‌ی بالا، پیشنهاد به دقیقه 4 و 53 ثانیه فیلم بالا مراجعه کنید.

 

جمع بندی

ممنون که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید. در کمتر از 7 دقیقه، در این مقاله با اینترنت اشیا و حوزه‌های کاربردی آن آشنا شدید. متن این مقاله قابل مطالعه و فیلم آن قابل مشاهده است. پیشنهاد می‌کنم برای درک بیشتر اینترنت اشیا، فیلمی که در ابتدای این صفحه آپلود شده است مشاهده کنید.

 

** اگر قصد دارید بسته آموزشی اینترنت اشیا از صفر را که شامل بسته‌های زیر است بصورت یکجا تهیه کنید بر روی لینک انتهای صفحه کلیک بفرمایید:

بسته اول: آموزش اینترنت اشیا از صفر پروژه محور

بسته دوم: آموزش ساخت وب سرور با آردوینو و ESP8266

بسته سوم: آموزش پلتفرم اینترنت اشیا Thinger.io

لازم به ذکر است که دریافت بسته جامع آموزشی اینترنت اشیا شامل 10 درصد تخفیف است. برای دریافت بسته جامع کلیک کنید (+).

 

کلیدواژگان

اینترنت اشیا چیست | iot چیست | اینترنت اشیا یعنی چی | تعریف اینترنت اشیا | کاربرد اینترنت اشیا چیست | اینترنت اشیا چیست به زبان ساده | iot چیست | مخفف iot | مخفف iot چیست | iot یعنی چه | معنی iot | اینترنت اشیا چگونه کار می کند | اینترنت اشیا چطور کار میکنه | اینترنت اشیا چگونه کار میکند | نحوه کار اینترنت اشیا

نویسنده :

سئو و ویراستاری :

زیبا عامریان هستم فارغ‌التحصیل مهندسی کامپیوتر و متخصص سئو و بازاریابی محتوا. در تیم اجرایی هم‌رویش مدیریت واحد محتوا رو به عهده دارم و امیدوارم که تونسته باشم تاثیر خوبی روی سئو و کیفیت خوانش محتوای هم‌رویش بگذارم.

زیبا عامریان هستم فارغ‌التحصیل مهندسی کامپیوتر و متخصص سئو و بازاریابی محتوا. در تیم اجرایی هم‌رویش مدیریت واحد محتوا رو به عهده دارم و امیدوارم که تونسته باشم تاثیر خوبی روی سئو و کیفیت خوانش محتوای هم‌رویش بگذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search

مطالب مرتبط

دسته بندی مطالب